halada-logo
0
0 €

150 rokov nemeckej značky Niessing

16. 11. 2023

Značka Niessing vyniká majstrovským spracovaním zlata najvyššej kvality a taktiež prepracovaným dizajnom inšpirovaným umeleckou školou Bauhaus.

150 rokov nemeckej značky Niessing

Najslávnejší šperk Niessing - prsteň Spannring s neviditeľným uchytením diamantu

 

Niessing nájdete v nemeckom meste Vreden, neďaleko hraníc s Holandskom. Všetky šperky Niessing sú tu vyrobené už od základnej suroviny, ktorou je špeciálne upravované zlato v mnohých farebných odtieňoch. Značka Niessing vyniká majstrovským spracovaním zlata najvyššej kvality a taktiež prepracovaným dizajnom inšpirovaným umeleckou školou Bauhaus. Tak vznikol v roku 1979 aj úplne dokonalý dizajn najslávnejšieho šperku Niessing - prsteň Spannring s neviditeľným uchytením diamantu, ktorý akoby plával v priestore. Vynikne naplno jeho krása zo všetkých strán.

Prstene Spannring dnes majú hneď niekoľko podôb a nekonečné množstvo variantov vďaka rôznym odtieňom zlata či jeho povrchovej úprave.

 

 

Špeciálny svadobný konfigurátor navrhne prsteň vašich snov

 

Nespočet variant ponúka aj špeciálny svadobný konfigurátor, vďaka ktorému si navrhnete snubné prstene vašich snov. Zvolíte si odtieň zlata, alebo aj kombináciu viacerých odtieňov, prípadne farebné tieňovanie tzv. aura efekt. Povrchovú úpravu, tvar, zdobenie, ale aj osobný odkaz na vnútornej strane prsteňov. V portfóliu Niessing nechýbajú ale aj dizajnové šperky na denné nosenie, ktoré vynikajú svojim majstrovským spracovaním a pôsobivým dekoratívnym vzhľadom. Ten často nachádza inšpiráciu v prírode alebo architektúre.

Nemecká značka Niessing má dnes zastúpenie v 300 luxusných klenotníctvach po celom svete av Čechách a na Slovensku exkluzívne v butikoch Halada.

 

 

Marketing