halada-logo
0
0 €

Ikonické šperky Nudo Pomellato žiari farbami

16. 11. 2023

Myslite na svojich milovaných už teraz. Diamantové vianočné darčeky už od 140 €.

 

Neodkladajte výber vianočných darčekov na poslednú chvíľu. Myslite na svojich milovaných už teraz a pripravte si pre nich trblietavé prekvapenie, na ktoré len tak nezabudnú. Nadeľte si pod stromček radosť, úsmev a rozžiarené oči svojich blízkych, ktoré vykúzli diamantový darček od ALOve.

Ikonické šperky Nudo Pomellato žiari farbami

Dokonale brúsený drahokam zasadený do zlata, v lákavej škále pestrých farieb

 

Pred dvadsiatimi rokmi spôsobil rozruch vo svete šperkov príchod revolučne spracovaného prsteňa. Nudo sa odvážilo vyniknúť v konkurencii tradičných diamantových zásnubných prsteňov ako prsteň zredukovaný na svoju podstatu, dokonale brúsený drahokam zasadený do zlata, v lákavej škále pestrých farieb. Od tohto okamihu v roku 2001 sa teší trvalému úspechu a jeho minimalistická silueta sa stala charakteristickým designom Pomellato.

Dnes je uznávané po celom svete vďaka sile svojej vizuálnej čistote. Nudo, v taliančine znamená nahé alebo holé, ukazuje totiž krásu farebných drahokamov v celej ich kráse, ako by sa vznášali v priestore, a to vďaka skrytému upevňovaciemu systému pod kameňom. Nudo solitéry sa môžu pochváliť unikátnym patentovaným tvarom a brusom, ktorý do precíznej podoby ručne brúsi v milánskom ateliéri. Brúsenie jedného Nudo kameňa trvá štyri dni.

 

 

Gemologický tím Pomellato vyberá po celom svete tie najkrajšie drahokamy ako topazy, ruženíny, akvamaríny či ametysty v mnohých farebných variáciách. Tie každoročne obohacujú portfólio Pomellato o ďalšie dych vyrážajúce novinky. Tento rok môžete obdivovať žiarivé odtiene sýtej modrej, zelenej a fialovej vďaka kombinácii drahokamov ako malachit, zelené zafíry a ametyst green, kombináciu s modrým topazom london, modrými zafírmi a lapisom alebo fialový ametyst a jadeit.

Pomellato si obľúbili aj mnohé svetové celebrity, ktoré ich pravidelne vynášajú na červený koberec. Od Tildy Swintonovej a Salmy Hayekovej po Cate Blanchettovú, Jane Fondovú či Amandu Seyfriedovú.

 

 

Aj keď sa od prvej verzie pre svoj obrovský úspech prakticky nezmenili, prstene sú teraz k dispozícii v štyroch veľkostiach, zasadené do ružového či bieleho zlata, skvele sa kombinujú a vrstvia. Dopĺňajú ich náušnice, náramky a náhrdelníky. Všetky tieto ikonické modely aj novinky môžete osobne vyskúšať v butikoch HALADA v Prahe, Brne av Ostrave, kde vám skúsený a ochotný tím rád poradí s výberom toho pravého šperku pre vás či vašich blízkych.

 

Marketing