halada-logo
0
0 €

Perlové šperky by nemali chýbať v žiadnej šperkovnici

16. 11. 2023

Perly sú symbolom elegancie, ženskosti, krásy a luxusu. Od nepamäti zdobili korunovačné klenoty a dodnes ich s veľkou obľubou nosí britská kráľovská rodina na významné udalosti aj na každý deň.

Perlové šperky by nemali chýbať v žiadnej šperkovnici

Perly sú doplnkom, ktorý vždy podčiarkne váš štýl

 

Hodí sa ku všetkým udalostiam a ku každému oblečeniu. Už dávno neplatí, že perly sú iba pre dámy určitého veku. Naopak, perly nosia ženy, ale aj dievčatá a dokonca muži, ktorí v nich vyzerajú veľmi štýlovo. Nemusí ísť len o klasickú perlovú šnúru, náramok alebo náušnice.

Svetoznáme značky, ktoré nájdete v butikoch Halada, ako je legendárne Mikimoto, ktoré oslávilo už 130 rokov, nemecké značky Gellner či Jörg Heinz, alebo Jenny Halada, ponúkajú moderné nadčasové šperky z morských i sladkovodných perál, zasadené do bieleho, žltého či ružového zlata, kombinované s bielymi, hnedými alebo čiernymi diamantmi, skrátka v širokom výbere štýlov aj cien.

 

 

 

Halada je už niekoľko desaťročí vyhláseným špecialistom na perlové šperky


U nás ste na tom najlepšom mieste. Naši vyškolení poradcovia vám radi s výberom toho pravého perlového šperku poradia. Pre milovníkov perlových šperkov Halada každý rok organizuje svoje tradičné Perlové týždne, najväčší sviatok perál u nás a tiež ten najširší výber na trhu. Neváhajte prísť si k nám vyskúšať, ako lesk perál rozžiari aj vás.

 

Marketing